Over Let's Make Noise

Let’s Make Noise is in 2022 ontwikkeld en gelanceerd door Marijke Wesseling, een freelance professional werkzaam binnen de muziekindustrie. Marijke begon haar carrière als freelancer in februari 2020, de maand dat de coronapandemie de kop opstak en vervolgens de hele industrie jarenlang plat legde. Het was een lastige tijd om nieuwe opdrachten te vinden, zowel binnen de industrie als daarbuiten. 

In de zomer van 2021 wilde ze een muurtje laten behangen en gebruikte ze de website “werkspot.nl” om een klus te plaatsen. Het ging heel soepel; er reageerde 5 behangers, waarvan 2 met een uitgebreid profiel en een mooie offerte. Het was binnen een dag geregeld. Marijke dacht toen: “Hadden we zoiets ook maar voor de muziekindustrie”. En zo werd Let’s Make Noise geboren. 

In de loop van 2022 “mochten we weer” en ontstond er een enorm personeelstekort binnen de muziekindustrie (en ook in vele andere sectoren). De pandemie had veel schade aangericht; veel professionals waren gedwongen om elders werk aan te nemen en waren niet geneigd om alles weer terug te draaien. 

Maar gelukkig is er nu een platform dat iedereen weer aan elkaar kan verbinden. Let’s Make Noise helpt opdrachtgevers en freelancers elkaar (weer) te vinden. Samen kunnen we onze geliefde industrie weer op de been helpen en gezond maken. Help jij ook mee? Maak dan een profiel aan of plaats een opdracht.